Övervinna smärta i kroppen med massage
När temperaturen stiger ökar antalet moderna människor som klagar på slöhet och slöhet. I allmänhet kan detta betraktas som obetydligt, men vissa människor klagar över extrem trötthet under ganska lång tid. Det bör dock noteras att många av dessa människor diagnostiseras med fibromyalgi. Fibromyalgi är en sjukdom som orsakar smärta i ett brett område i […]

När temperaturen stiger ökar antalet moderna människor som klagar på slöhet och slöhet. I allmänhet kan detta betraktas som obetydligt, men vissa människor klagar över extrem trötthet under ganska lång tid. Det bör dock noteras att många av dessa människor diagnostiseras med fibromyalgi.

Fibromyalgi är en sjukdom som orsakar smärta i ett brett område i hela kroppen. Det är en sjukdom där du känner smärta i lederna eller omgivande ben, muskler och ledband och känner dig väldigt trött trots att du inte har gjort något hårt arbete. Skillnaden från vårtrötthet är att när du trycker på kroppen känner du svår smärta överallt. De flesta med fibromyalgi lider av sömnstörningar, vilket gör det svårt för dem att somna och få en god natts sömn. Dessutom kan symtom som huvudvärk, ångest, yrsel och irritabelt tarmsyndrom förekomma tillsammans.

Fibromyalgi är en vanlig sjukdom som många människor lider av. De främsta orsakerna är problem med kroppens neurotransmittorhormoner och smärtsändare, såsom västerländska matvanor, stress, brist på motion, minskad immunitet och onormal autonom nervfunktion. Fibromyalgi kan misstänkas om generaliserad muskelsmärta av okänd orsak kvarstår och hela kroppen känns stel. Som sådan finns det fall där fibromyalgi, ryggrad, ligament och muskelsjukdomar åtföljs och lider mer. I detta fall kan noggrann diagnos och behandling av de medföljande sjukdomarna hjälpa mycket. Därför är det bättre än att 강남가인안마 självdiagnostisera att besöka en medicinsk institution och få behandling för att inte förvärra symtomen.

"Träning" kan hjälpa till att förbättra symtomen. Eftersom det finns smärta är det viktigare att göra en övning som passar ens hälsotillstånd snarare än ansträngande träning som aerobics, fotboll eller basket. Det är bra att gradvis öka mängden träning medan du gör aerob träning som inte överväldiger dig, till exempel promenader, cykling eller simning. Det rekommenderas att börja med cirka 5 minuters sträckning om dagen och förlänga träningstiden till 10 eller 20 minuter.

Men om fibromyalgi är svår kan till och med lätt träning orsaka mer smärta. Om smärtan är tillräckligt svår för att störa vardagen kan ledband, smärtkänslighet, ryggrad, perifera nerver, depression etc. vara orsaken. Därför är det nödvändigt att först hitta orsaken till smärta, rensa upp ackumulerad trötthet och förbättra lymfcirkulationen och blodcirkulationen genom att koppla av spända muskler.

Eftersom fibromyalgi-patienter är svåra att behandla, känner de sig ofta besvikna eftersom olika behandlingar inte är effektiva, och de är benägna att förtvivla och depression på grund av långvarig smärta. Program som meditation eller hobby kan vara till hjälp regelbundet, och varm omtanke från familj och bekanta är nödvändig.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다