Vaikea, mutta hyvä suorituskyky
Talousliiketoiminnalle valittiin uusi johtamislause "DREAM 2020, muutoksen alku" vuodelle 2020 ja se otettiin käyttöön kestävän taloudellisen liiketoiminnan toteuttamiseksi, joka keskittyy merenelävien jakeluun, myyntiin ja vientiin. Erityisesti yritys lisäsi kalastajien tuotteiden arvoa laajentamalla niiden markkina-asemaa vahvistamalla osto-osaamista ja edistäen online- ja offline-voittokanavien monipuolistamista, kuten jalostettujen elintarvikkeiden kehittämistä ja myyntikanavien laajentamista. Lisäksi keskityttiin kestävän taloudellisen liiketoiminnan perustan […]

Talousliiketoiminnalle valittiin uusi johtamislause "DREAM 2020, muutoksen alku" vuodelle 2020 ja se otettiin käyttöön kestävän taloudellisen liiketoiminnan toteuttamiseksi, joka keskittyy merenelävien jakeluun, myyntiin ja vientiin. Erityisesti yritys lisäsi kalastajien tuotteiden arvoa laajentamalla niiden markkina-asemaa vahvistamalla osto-osaamista ja edistäen online- ja offline-voittokanavien monipuolistamista, kuten jalostettujen elintarvikkeiden kehittämistä ja myyntikanavien laajentamista. Lisäksi keskityttiin kestävän taloudellisen liiketoiminnan perustan luomiseen, kuten uusien vientiin räätälöityjen tuotteiden kehittämiseen ja merenelävien myynnin laajentamiseen ulkomaille.

Lisäksi COVID-19: n maailmanlaajuisesta kriisistä huolimatta kalatalousosuuskunta on ollut kriisissä, kuten järjestänyt kalastustuotteiden jakelun työryhmän (TF) tuotanto- ja kulutusalueiden jakelutrendien seuraamiseksi ja merenelävien kulutuksen järjestämiseksi. edistäminen tapahtuma vahinkojen minimoimiseksi kalastajille. vastasi nopeasti. Huolimatta liiketoimintaympäristön heikkenemisestä, kuten öljyn hinnan lasku ja kouluruokailujen lasku COVID-19-taudinpurkauksesta johtuen, yhtiö saavutti merkittäviä tuloksia saavuttaen 1,308,1 biljoonan KRW: n liiketoiminnan tuloksen ja nettotuoton 5,4 miljardia kruunua, mikä on 2,9 miljardia kruunua enemmän kuin edellisellä neljänneksellä.

Julkisen myynnin alalla 백링크 kasvattimme suosittuihin kalalajeihin keskittyvien lähetysten määrää, kuten ostojen ja suorien lähetysten laajentamista kuuden julkisen markkinan avulla, ja edistimme oikean merenelävien jakelujärjestelmän perustamista vahvistamalla omaisuuden laadunhallintaa ja jatkuvaa johtamisesta ja valvonnasta vakauteen välittäjä tukkukauppiaiden joukkovelkakirjoja. Se lähetetty KRW 239800000000 suorituskykyä, kasvua Etelä-Korean wonia 8000000000.

Ruokailuryhmä etsi aktiivisesti tapaa myydä mereneläviä edistämällä Seafood Meal Challenge- ja Seafood Package -tuotteita vuonna 2020 huolimatta vaikeista liiketoimintaolosuhteista, joissa juomaveden määrä vähenee voimakkaasti Corona 19: n aiheuttamien koulurajoitusten vuoksi 19 ja online-luokat.. Myyntiliiketoiminnassa kulutuksen edistämistapahtumia edistettiin online- ja offline-myyntikanavien avulla vastaamaan kotimaan talouden hidastumiseen ja heikkenevään kuluttajien mielipiteeseen. Suoramyyntiliiketoiminta, joka suoritti myyntiä suurille vähittäiskauppiaille ja sosiaalisille kanaville, kirjasi 33,4 miljardia voittoa, kasvua edellisvuodesta oli 8,2 miljardia, ja verkkoyritykset, kuten Suhyup Shopping (13 miljardia voittoa) ja kotiostokset 55,3 miljardia voittoa, mikä vastasi untact kuluttamista kasvoi verrattuna edelliseen vuoteen, vastaavasti. toteuttamisella.

Kaupan alalla kotimaisten kalastustuotteiden viennin lisäämiseksi olemme toimineet 10 kaupan tukikeskusta 7 maassa ja pyrkineet monin tavoin avaamaan myyntikanavia vientiä harjoittaville yrityksille jatkuvan tuen avulla, kuten esimerkiksi Korean paviljonki ei-face-to-face kansainvälinen näyttely johtuen COVID-19. vahvistamalla myynnin edistäminen markkinoinnin ja laajentaminen ei-face-to-face verkossa jakelukanavia, se vei $ +21,57 euroa (3433 tonnia) kotimaan mereneläviä.

Osto liiketoiminta on liiketoimintaa, joka tukee tuotantotoimintaa ja keventää taloudellista taakkaa toimittamalla kalastajia vakaa tarjonta verovapaan öljy- ja materiaaleja ja laitteita sopivia toimintaympäristön. Tämän seurauksena verottoman hyötyä kalastajille olivat 728,3 miljardia voittoa. Lisäksi jäsenjärjestöjen osallistumiseen järjestelmähankintaan ja paikallishallinnon tukemaan liiketoimintaan liittyvien erilaisten myynninedistämistoimien seurauksena soitinmateriaaliliiketoiminta kirjasi 26,6 miljardia voittoa soittimiin ja 78 miljardia laitteisiin ja materiaaleihin, vastaavasti .

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다