Ik zal jullie vinden met het financiële nieuws.
Als je een reservefonds krijgt, denk je eerst aan een centrifugale terugbetaling, maar de meeste leningen zijn een betaling of een vergoeding als je een centrifugale terugbetaling doet. Vandaag heb ik de tijd om te zien hoe de leningskredieten worden berekend, hoe deze worden vergeleken met rente en vrijstelling. Een centralisatie betaling?Als je het loslaat, […]

Als je een reservefonds krijgt, denk je eerst aan een centrifugale terugbetaling, maar de meeste leningen zijn een betaling of een vergoeding als je een centrifugale terugbetaling doet. Vandaag heb ik de tijd om te zien hoe de leningskredieten worden berekend, hoe deze worden vergeleken met rente en vrijstelling.

Een centralisatie betaling?
Als je het loslaat, betekent het terugbetalen van de lening in het midden, wat betekent dat je een deel of alle geleende geld terugbetaalt voordat de lening eindigt. In dergelijke gevallen moeten financiële instellingen of banken een vergoeding betalen om de lening in het midden terug te betalen, wat een centralisatie wordt genoemd, en in andere gevallen een centralisatie.

een centralisatiebetaling

Er is een vraag die hier wordt gesteld. Waarom zou een financiële instelling een centrifugale terugbetaling betalen? Je zou kunnen denken dat het beter zou zijn om de leningen vooraf terug te betalen. Vanuit het oogpunt van de bank wordt de rente op de lening niet opgevuld en vooraf terugbetaald, waardoor de rente op de lening niet wordt ontvangen voor een periode van slechte duur, waardoor de rente in tegengestelde gevallen wordt verminderd. Daarom is het de bedoeling om een ​​gemiddelde terugbetaling in de leningovereenkomst te plaatsen als het placeboconcept.

De basisomzet van de bank is het verschil tussen de rente op leningen en deposito's. Dit verschil wordt de marge genoemd. De rente op de bankdeposito's van vandaag is ongeveer 1 tot 2 procent, maar het is moeilijk om te zien hoe laag de bankleningen ook zijn, zelfs onder de 2 procent.

Berekeningsmethode voor de terugbetaling van de leningskredieten

centralisatie terugbetaling

Een centralisatie kan slechts een deel van het bedrag terugbetalen of alle resterende bedragen terugbetalen; dus het bedrag dat in het midden wordt terugbetaald, wordt een centralisatie genoemd.

centralisatie vergoeding

De centralisatie van de terugbetalingskosten bepaalt hoeveel kosten de centralisatie van de centralisaties zal bijten, en de meeste bankbiljetten hebben ongeveer 0,5 tot 1,5 procent. In de afgelopen tijd is het een trend om de centralisatiekosten te verlagen onder druk van financiële autoriteiten en politieke kringen.

resterende periode

De resterende periode betekent de resterende periode van de volledige lening die werd afgesloten toen de lening werd gecontracteerd; eenvoudig gezegd is de lening 10 jaar lang en nu, na vier jaar, is de resterende periode zes jaar.

mid-stop computationele formule

De methode voor de berekening van de mid-to-val terugbetaling wordt berekend als de center return to ratio * centrifugment (reserveperiode / volledige leningperiode).

centralisatie rekenmachine

Als u denkt dat de berekeningen complex zijn, kunt u deze berekenen via een internet-rekenmachine. Er zijn verschillende soorten rekenmachines op internet, die gemakkelijk en handig de centralisatie kunnen identificeren.

Vrijstelling van de centralisatie

periode van vrijstelling van de centralisatie

Er zijn ook enkele leningen die de centralisatie van de betalingen vrijstellen na een bepaalde periode van meer dan een bepaalde periode, meestal als de hypotheeklening meer dan drie jaar oud is, is de betaling van de centralisatie vrijgesteld. Als er een vrijstellingsperiode is, is de berekeningsmethode voor de terugbetaling van de leningsbedragen de centralisatiebedragen = de vergoedingen * de centralisatiebedragen (de resterende periode/vrijstellingsperiode tot de aftrekperiode).

Als je het gemakkelijk uitlegt, krijg je een hypotheek en je hebt 100 miljoen terugbetaald in twee jaar, en als je 1,5% van de vergoeding aanneemt en berekent, dan is de centralisatie een half miljoen gewonnen. Als de berekening van het podium niet correct is, kun je het eerst veranderen en het vervolgens berekenen.

Leningen zonder terugbetalingskosten

De gemiddelde bankkredieten zijn een vrijstelling van drie jaar, die 1,5% van de centralisatiekosten vereist; de twee financiële leningen, Capital en de spaarbank, vragen om een ​​gemiddelde terugbetalingsvergoeding binnen twee procent. De concurrentie is tegenwoordig steeds groter geworden en er zijn veel leningen zonder centralisatie.

De opening van een minuscule bankrekening is een limiethandel, dus je hoeft normaal gesproken geen centralisatie 내구제 te betalen.

Afschaffing van de centralisatiebetalingsvergoeding

De economie van de burger wordt steeds moeilijker, maar de bank heeft veel winst gemaakt door middel van een centralisatiebetaling, en daarom blijft ze eisen dat de centralisatie wordt afgeschaft. Politieke en financiële autoriteiten zullen ook een verbetering van de terugbetalingskosten voor de tweedehandsweg plannen, maar er lijkt tot nu toe geen duidelijke prestatie te zijn.

center-to-center rente

Vergelijking van de rente met de centralisatie

Als de centrifugale terugbetaling noodzakelijk is, moet de rente die voor de rest van de periode moet worden betaald, worden vergeleken met de centrifugale terugbetalingskosten. Als je een deel van het bedrag terugbetaalt, zal de rente dalen en zal de rente ook dalen. Je moet de vergoedingsratio berekenen via de berekeningsmethode voor de terugbetaling van de lening.

Is het voordeliger om een ​​gemiddelde terugbetaling te betalen?

Omdat de centralisatiekosten lager zijn dan de rente op de lening, is het voor de meeste leningen gunstig om een ​​gemiddelde terugbetaling te doen, zelfs als ze een vergoeding ontvangen. Dus als je geld of geld hebt, kun je het terugbetalen door middel van een terugbetaling.
Ik heb een analyse gemaakt van de berekeningsmethoden voor de terugbetaling van leningen, vergelijkingen met rente en vrijstellingen, en ik hoop dat je de betalingen voor de terugbetaling van de centralisatie begrijpt op basis van de stelling van vandaag. Zoals ik al zei, hoop ik dat je niet bang bent om de lening terug te betalen vanwege de centralisatie en besluit om de rente te vergelijken met de vergoeding die je later moet betalen.Dan zullen we je nog een keer vinden met nuttige leningen en financiële informatie.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다